Classic World - Hyra villa, hus, slott, kanalbåt, boka hotell i Frankrike, Italien, Mallorca, England, Skottland, Irland
Kontakta oss gärna via vår kontaktsida
Eller på tel. 08-22 80 70 (vard. 10-12)
Villor   |   
Herrgårdar   |   
Hotell   |   
Klassiska tåg   |   
Kryssningar   |   
Lägenheter   |   
Rundturer   |   
Slott   |   
Slottshotell   |   
Värdshus    
  Frankrike
  Irland
  Italien
  Spanien
     Mallorca
     Medelhavet
  Storbritannien
  Sverige
  Bröllop
  Erbjudande
  Golf
  Gruppresor
  Kick off
  Spa & Wellness
  Vin- & Whisky
  Vintersport
  Om Classic World
  Vår klassificering
  Kontakta oss
  Villkor
  Prisinformation
  Beställ broschyr
  Nyhetsbrev
Spanien > > Flod/Kanalbåt > Kryssning Kanarieöarna

Kryssning Kanarieöarna - 

Upptäck Kanarieöarna från en Yacht!

Det här är inte en vanlig kryssning, yachten har endast 25 kabiner och känslan ombord är som att vara ombord på en privat yacht och inte på ett kryssningsfartyg. Storleken på båten gör också att man kan angöra mindre hamnar och ta andra rutter än de större fartygen kan.

Dag 1 Söndag Los Cristianos, Teneriffa Ombordstigning och en välkomstdrink serveras och därefter middag. Övernattning i hamnen.
Dag 2 Måndag Santa Cruz de la Palma, La Palma Tidigt morgon ankomst till Santa Cruz de la Palma, här kan man om så önskas delta i en heldagsutflytk med besök i historiska gamla staden och besök i nationalparken Taburiente. Besök också vid vulkanen San Antonio med möjlighet att promenera runt kratern. Middag ombord och övernattning i hamnen.
Dag 3 Tisdag Valle Gran Rey, La Gomera och Santa Cruz de Tenerife, Teneriffa Ankomst till La Gomera på morgonen där ges möjlighet att delta i en halvdasgsutflykt för besök i bergsbyar och få demonstration av det berömda visselspråket. Besök i UNESCO listade naturreservatet Garajonay. På kvällen avgår båten mot Teneriffa.
Dag 4 Onsdag Santa Cruz de Tenerife, Teneriffa Möjlighet att delta i en halvdagsutflykt till Santa Cruz och Laguna tidigare huvudstaden på Teneriffa och en UNESCO världsarvs ort. På kvällen avgår båten mot Lanzarote, övernattning till havs.
Dag 5 Torsdag Marina Rubicon (Playa Blanca), Lanzarote Ankomst till Lanzarote på morgonen, möjlighet att delta i en halvdagsutflykt för att besöka de södra delarna av ön. Övernattning i hamnen
Dag 6 Fredag Corralejo Port, Fuertoventura Ankomst på morgonen till Fuertoventura. Möjlighet att delta i en halvdagsutflykt. På kvällen påbörjas resan mot Gran Canaria, övernattning till havs.
Dag 7 Lördag Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria ankomst till Las Palmas på morgonen, möjlighet att delta i en halvdagsutflykt till Villa de Teror och besök på den botaniska trädgården. Övernattning till havs på vägen till Los Cristianos på Teneriffa.
Dag 8 Söndag Ankomst till Los Cristianos på morgonen.

Avgångar med specialpris: 25/12 2016 1/1 2017 8/1 2017 Pris för ovanstående datum: Kategori C 10 740 kr per person Kategori B 12 540 kr per person Kategori A 14 940 kr per person Inget tillägg om man är ensam i hytten på ovanstående datum.


Övriga datum till bra priser 15/1 2017 22/1 2017 29/1 2017 5/2 2017 12/2 2017 26/3 2017
Pris Kategori C 17 900 kr per person Kategori B 20 900 kr per person Kategori A 24 900 kr per person

Vad som är inkluderat Helpension, American breakfast och två måltider per dag, välkomstcoctail och en Captains dinner. Kaffe, Te och stilla mineralvatten ingår hela dagarna. Övriga drycker, utflykter och dricks till personalen tillkommer. Hamnavgifter ca 2200 kr är inte inkluderat. Flyg är inte inkluderat, men vi kan självklart hjälpa er att boka även flyg och transfer till marinan om det önskas. Tag chansen att vara ombord på en privat yacht och njuta av god mat och härligt väder!


  Grundfakta
  Övrigt
 Närmaste...
Större ort
Golfbana
km,
Affär
km
Tennisbana
km
Restaurang
km
Strand
km
Ridstall
km
Flygplats
km
 
 
Bokningsförfrågan
Ankomstdatum *
Avresedatum *
Godtagbar avvikelse


Kryssning Kanarieöarna

Det lägsta priset avser billigaste avresorna på följande datum: 25/12 2016 1/1 2017 8/1 2017 Kryssning och helpension ingår. Dryck och hamnavgifter samt flyg tillkommer.

Pris 10740 sek
Antal vuxna Antal barn
Förnamn * Efternamn *
Epostadress * Telefon dagtid *
Övrigt
Ja tack! Jag vill gärna ha Classic Worlds nyhetsbrev.


Förfrågan är inte bindande
                     Classic World of Travel by ECstay AB  - Nygränd 10  -  111 30  Stockholm  - Tel 08-22 80 70 - info@classicworld.se - Org.nr. 556457-5297