Kontakta oss gärna via vår kontaktsida
Eller på tel. 08-22 80 70 (vard. 10-12)
Villor   |   
Herrgårdar   |   
Hotell   |   
Klassiska tåg   |   
Kryssningar   |   
Lägenheter   |   
Rundturer   |   
Slott   |   
Slottshotell   |   
Värdshus    
  Frankrike
  Irland
  Italien
  Spanien
  Storbritannien
  Sverige
  Bröllop
  Erbjudande
  Golf
  Gruppresor
  Kick off
  Spa & Wellness
  Vin- & Whisky
  Vintersport
  Om Classic World
  Vår klassificering
  Kontakta oss
  Villkor
  Prisinformation
  Beställ broschyr
  Nyhetsbrev

Välkommen till Classic World of Travel AB (tidigare ECstay AB). Vi är en researrangör som skräddarsyr annorlunda resor till Storbritannien, Frankrike, Irland, Mallorca och Italien för er som reser på egen hand eller i en större grupp. Vi hjälper även företag med arrangemang av konferens och incentiveresor.

Vårt program av boende omfattar allt från vackra exklusiva villor i Toscana, pittoreska stugor på engelska landsbygden till slott och herrgårdar i Frankrike. Vi har villor och slott lämpliga både för privat semester, bröllopsarrangemang och för företagets konferens.

Classic World är också ledande förmedlare av flod- och kanalbåtar och hjälper er med både råd och planering.

Vi kan även hjälpa er att hitta lämpliga flyg- och färjebiljetter, hyrbil, transfers som komplement till ert boende som vi arrangerar efter Era önskemål. Vi kan även hjälpa till med bokning av teater- och operabiljetter, ridning, golftider, falkonering etc. Eller utflykter med guide för Er som vill ha ett komplett arrangemang vid t.ex. en konferens eller i samband med en incentiveresa. Classic World är en researrangör som säljer till resebyråer, företag och privatpersoner.

Kontaktpersoner på Classic World är Mats Kalles VD. Ansvarig för grupp- och konferensresor är Ulrika Gustafsson. Styrelseordförande är Mattias Sesemann.
Vårt organisationsnummer är 556457-5297 och momsregnr SE556457529701. Företaget som bildades 1992 har sitt säte i Stockholm.

Nu kan du besöka vår blogg www.classicworldblogg.se där vi delar med oss av personliga resetips. Har du något att tipsa oss om skriv en kommentar som vi har möjlighet att använda.


Vårt kunnande är er trygghet för en lyckad resa!

Classic World är medlem i Svenska Resebyråföreningen
(SRF) samt att vi alltid har en resegaranti vars belopp årligen fastställs av Kammarkollegiet.                     Classic World of Travel by ECstay AB  - Nygränd 10  -  111 30  Stockholm  - Tel 08-22 80 70 - info@classicworld.se - Org.nr. 556457-5297